Karriere

-

Oslo, Bergen, Stavanger og Halden

Vi søker etter en omgjengelig og positiv person som syns det virker spennende å jobbe i et advokatfirma i vekst, og søker nå etter en regnskapsmedarbeider i vår økonomiavdeling. Vi kan være åpne for en deltidsstilling.

Arbeidsoppgavene dine vil i hovedsak være fakturering og klientoppfølging.  Som regnskapsmedarbeider må du være nøyaktig og strukturert. Siden stillingen medfører omfattende klientkontakt pr telefon og e-post er det viktig med gode kommunikasjonsevner.

Vi søker etter deg som har utdanning innenfor regnskap og gjerne et par års erfaring fra tilsvarende arbeid, men nyutdannede med interesse for faget og bransjen er også velkommen til å søke.
Vi benytter Advisor og Info Easy og erfaring med disse programmene er en fordel men ingen forutsetning da all nødvendig opplæring vil bli gitt.

Arbeidssted kan være i Oslo, Bergen eller Stavanger.

Har du spørsmål kan du kontakte økonomisjef Cecilie Grimmert på telefon 982 13 351 eller pr e-post cecilie.grimmert@hammervollpind.no.

Ønsket oppstart er 1.-15. september.

Søknadsfrist: snarest

Firmaets viktigste ressurs er menneskene. Det er de ansatte i Hammervoll Pind som bidrar til utvikling av firmaet gjennom tilstedeværelse og dyptgående kunnskap om bransjene vi opererer innenfor.

Vi er derfor alltid på utkikk etter faglig sterke, positive og løsningsorienterte jurister på alle stadier i karrieren. Vi kan tilby et hyggelig og stimulerende arbeidsmiljø, faglige utfordringer og god tilgang på prosedyre. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Halden.

Om vi ikke har noen stillinger ledige i øyeblikket, er du likevel alltid velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale eller sende oss en åpen søknad.

Trainee i Hammervoll Pind

Våre traineer blir godt ivaretatt og fulgt opp, både faglig og sosialt. Vi har saker som gir varierende og utfordrende arbeidsoppgaver, og mange får være med i retten.

Les mer om traineeprogrammet