Vi søker advokater og advokatfullmektiger

Har du lyst til å bli en del av vårt team, og jobbe i et selskap spesialisert mot eiendoms- og entreprisebransjen?

Advokatfirmaet Hammervoll Pind er spesialisert mot eiendomsbransjen, og har et sterkt kompetansemiljø innen entreprise, transaksjoner, restrukturering, maritim juss og tvisteløsning. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Halden.

Vi trenger å styrke vårt team og ønsker oss flere kolleger ved vårt kontor i Oslo og Halden. Vi søker deg som ønsker å være med å utvikle Hammervoll Pind og rettsområdene vi jobber innenfor.

  • Vårt eiendomsteam, som er blant de største i landet, søker ressurser som kan bistå privatpersoner og eiendomsutviklere. Vi søker gjerne deg med erfaring innen selskapsrett og/eller eiendomsmegling.
  • Vårt team innenfor plan- og bygningsrett søker deg med erfaring fra offentlig forvaltning med fokus på fagområdet og/eller konsulent- eller advokatbransjen.
  • Faggruppen for tvisteløsning søker deg med noen års erfaring med sakshåndtering for både privatpersoner og selskaper.

Hos oss vil du få mulighet til å jobbe innenfor ett eller flere av våre fagområder. Du kan gjerne ha noen års erfaring, men du som nyutdannet med spesiell interesse for våre fagområder er selvsagt også velkommen til å søke.

Våre kontorer i Bergen og Stavanger har også plass til flere ansatte, og vi tar gjerne imot henvendelser fra deg som kunne tenke deg å jobbe i våre team her.

Send din søknad med vedlegg til jobb@hammervollpind.no.

Søknadsfrist 17. februar 2019.